Декларация за поверителност

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта www.cs.temidabg.com
 
ПРЕДМЕТ
Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване на www.store.temidabg.com , които уреждат правилата за използването, включително извършване на  покупко-продажба с този електронен магазин.
ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА
СК ТЕМИДА е кооперация със седалище България, гр.Хасково, Склад град Хасково Източна индустриална зона /до КАТ/ бул.Съединение 76 Б , адрес за корепонденция гр.Хасково ул. Добруджа 14; temidastore@abv.bg
Можете да се свържете с нас на телефон 038 664696 ;0896/ 84 56 42
 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

Разглеждането на елктронния магазин ТЕМИДА е напълно свободно и достъпно от всички точки на света.
Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС.

Поръчката се извършва посредством бутона „В кошницата”, може да направите поръчка с регистрация. Потвърждавате данните и адреса си за доставка, предоставяте актуален телефон за контакт. Поръчката Ви е приета и следва да бъде обработена в най-кратък срок. Доставката се извършва с куриер, като Вие определяте дали да бъде офис-офис или офис-врата. Стойността на покупката се равнява на цената на артикулите + куриерската услуга . 

Всички наши артикули се доставят по Ваша заявка, специално за Вас. Ако случайно след подаване на заявката Ви получим информация, че желаният артикул е изчерпан, то Вие ще бъдете уведомени в рамките на 12 ч. за изчерпаното количество. Ще Ви бъдат предложени сходни артикули, за да улесним евентуален втори избор или да анулираме поръчката. Стремим се да не попадаме в такава ситуация, затова заявките се обработват незабавно след постъпването им при нас.

Според Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП) имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14  дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена целостта на опаковката им и е запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката)
Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.
Доставката се извършва от избран от Вас куриер. 

След избиране на желаните от Вас артикул или артикули, направете поръчка през системата ни. Може да очаквате избраните продукти в рамките на 3-5 работни дни! Системата ни автоматично ще Ви изпрати електронно писмо с подробности за поръчаните артикули или ще си свържем с Вас по телефон. Така лесно може да запазите история за предходни поръчки, както и да се свържете с нас като отговорите на писмото. Веднъж получили Вашата поръчка, очаквайте да Ви се обадим за окончателно потвърждение.
При подготвяне на поръчката ще видите точно дължимите суми за доставка и списък с желаните артикули. Цените са крайни и с включен ДДС. 

В процес на покупка събраните данни от нас са имена телефон и адрес за доставка, които се използват само с цел доставка на постъпилите поръчки..

Моля, обърнете внимание, че общите суми на направени поръчка се закръглят до цяло число. Ако цялостната стойност на поръчката ви завършва на 5 или повече след втория знак на десетичната запетая, дължимата сума ще се приравни към следващото цяло число. Например, ако продуктите в кошницата, отстъпките и стойността на доставката са равни на 99,555 лв., реалната сума за плащане би била 99,56 лв.

Можете да се свържете с нас по всяко време. 
Използвайте раздела "Контакти" за връзка с нас.